Papiaments voor iedereen

“PAPIAMENTU PA UN I TUR”

"Vanuit mijn passie voor taal in het algemeen, en Papiaments in het specifiek, heb ik dit bedrijf opgezet om iedereen die behoefte heeft om Papiaments te leren lesmateriaal en persoonlijke begeleiding te bieden (ook online). Zelf spreek ik naast Papiaments nog vier talen Nederlands, Engels, Spaans en Portugees, dit zijn niet toevallig ook de vier talen die veel invloed hebben gehad, zo niet de basis hebben gelegd voor het Papiaments. Uit ervaring weet ik dat het leren van een taal tijd, discipline en continuïteit vergt. En daarnaast ook een hoop bluf, durf te spreken en hierbij af en toe fouten te maken, want welk lesmateriaal je ook tot je beschikking hebt, de uitdaging van een taal leren is en blijft het spreken zelf!"

De missie is om het voor jou mogelijk te maken om deze mooie taal te leren. Door leermaterialen zowel online als tijdens de cursussen te bieden die bijdragen aan jouw leertraject om de taal eigen te maken met de focus op spreekvaardigheid.

Henky Makaai

Regisseur

Recencies deelnemers

“I was a bit scared of the idea of having contact just by Skype, but it worked really well! The course meetings were a lot of fun and I experienced an enormous increase in my writing, listening and speaking skills. I can definitely recommend taking a Skype course with Henky.”

Manfred

Cursist

“Dankzij Henky’s aanwijzingen overwin ik mijn spreekangst. Ik heb nu 9 lessen bij Henky in Amsterdam gehad en heb veel geleerd. Zojuist ingeschreven voor een nieuwe serie van 10 lessen.”

Sylvia

Cursist

“I was not completely convinced by the idea of having contact and just learning by Skype, but it worked really well! It saved a lot of time as well. It was a perfect introduction to this language. It helps to understand the grammar and rules behind this language. I can definitely recommend taking a course with Henky’s Papiamento.”

Rodney

Cursist

“Fijne cursus met veel persoonlijke aandacht. Met alleen een boek is een taal leren altijd erg lastig, maar door de lessen van Henky verbeterde ik mijn spreekvaardigheid en woordenschat heel snel. Goede praktijkgerichte aanpak!”

Bob

Cursist

“Tijdens mijn lessen bij Henky heb ik veel geleerd over Papiamentu en ook een goede tijd gehad. Henky is aardige en leuke leraar en richtte zijn aandacht volledig op mijn ontwikkeling. De lessen zelf hebben een logische opbouw waardoor je de taal ook snel op pakt. Na het einde van een les keek ik alweer uit naar de volgende les. Masha danki pa tur kos Henky!”

Ray

Cursist

“De lessen zijn altijd privé waardoor je alle aandacht van Henky krijgt en zo meteen antwoordt krijgt op je vragen. Ik vond het ook fijn dat de lessen van te voren via mail opgestuurd werden waardoor je je kon voorbereiden. De lessen waren goed opgebouwd waardoor je goed begeleid werd in het leren van de taal. De sfeer was gezellig maar altijd gericht op de taal. Ook is Henky snel in het reageren via de mail. Masha masha danki Henky!!!”

Jilly

Cursist

Foto's van deelnemers

Zie hier wie jou voorgegaan zijn, wil jij ook dit mooie certificaat behalen? Schijf je dan snel in.