Papiaments voor iedereen

“PAPIAMENTU PA UN I TUR”

Bij Henky's Papiamento kun je terecht om een cursus Papiaments te volgen. Het maakt niet uit of je kennis wilt maken met de basis van het Papiaments of juist vloeiend in het spreken van de taal wilt worden, er is voor iedereen een passende cursus. De cursussen bestaan uit een pakket van drie, vijf of tien lessen en de invulling hiervan kan naast de standaard inhoud ook aan de hand van jouw persoonlijke behoeften op maat gemaakt worden. Voel je niet langer buitengesloten en maak ook deel uit van de groep Papiaments sprekenden!

Naast cursussen Papiaments kun je ook bij Henky's Papiamento terecht voor vertaaldiensten. Het vertalen kan naar het Papiaments vanuit het Nederlands, Engels, Spaans of Portugees en ook andersom.

Recencies deelnemers

“I was a bit scared of the idea of having contact just by Skype, but it worked really well! The course meetings were a lot of fun and I experienced an enormous increase in my writing, listening and speaking skills. I can definitely recommend a Skype course with Henky.”

Manfred

Cursist

“Dankzij Henky’s aanwijzingen overwin ik mijn spreekangst. Ik heb nu 9 lessen bij Henky in Amsterdam gehad en heb veel geleerd. Zojuist ingeschreven voor een nieuwe serie 10 lessen.”

Sylvia

Cursist

“I was not completly convinced by the idea of having contact and just learning by Skype, but it worked really well! It saved a lot of time as well. It was a perfect introduction to this language. It helps to understand the grammar and rules behind this language. I can definitely recommend taking a course with Henky’s Papiamento.”

Rodney

Cursist

“Fijne cursus met veel persoonlijke aandacht. Met alleen een boek is een taal leren altijd erg lastig, maar door de lessen van Henky verbeterde ik mijn spreekvaardigheid en woordenschat heel snel. Goede praktijkgerichte aanpak!”

Bob

Cursist

Tijdens mijn lessen bij Henky heb ik veel geleerd over Papiamentu en ook een goede tijd gehad. Henky is aardige en leuke leraar en richtte zijn aandacht volledig op mijn ontwikkeling. De lessen zelf hebben een logische opbouw waardoor je de taal snel op pakt. Na het einde van een les keek ik alweer uit naar de volgende les. Masha danki pa tur kos Henky!”

Ray

Cursist

“De lessen zijn altijd privé waardoor je alle aandacht van Henky krijgt en zo meteen antwoordt krijgt op je vragen. Ik vond het ook fijn dat de lessen van te voren via de mail opgestuurd werden waardoor je je kon voorbereiden. De lessen waren goed opgebouwd waardoor je goed begeleid werd in het leren van de taal. De sfeer was gezellig maar altijd gericht op de taal. Ook is Henky snel in het reageren via de mail. Masha masha danki Henky!!!”

Jilly

Cursist

Foto’s van deelnemers

Zie hier wie jou voorgegaan zijn, wil jij ook dit mooie certificaat behalen? Schrijf je dan snel in.