Wil jij kennis maken met deze mooie taal en de basis ervan leren, kies dan voor deze cursus. Hiermee leer je de spelling en uitspraak, grammatica en de regels van het Papiaments. Met het doel om jouw zelfvertrouwen te ontwikkelen en spreekvaardigheid te oefenen. Deze cursus bestaat uit een pakket van vijf lessen. Aan het einde van deze cursus is het aan te raden om verder te gaan met de privécursus om jouw spreekvaardigheid verder te ontwikkelen. Lessen kunnen gevolgd worden op locatie in Amsterdam of via Skype.

Spelling en uitspraak

Het is belangrijk om de uitspraak te oefenen, omdat letters en woorden in het Papiaments soms heel anders uitgesproken worden dan in het Nederlands. Deze kennis zal je helpen jezelf goed verstaanbaar te maken. Tijdens deze cursus leer je onder andere het alfabet letter voor letter afzonderlijk uit te spreken.

Grammatica en regels

Papiaments heeft zijn eigen grammatica en regels die belangrijk zijn om de taal te kunnen begrijpen. Zo leer je tijdens de lessen bijvoorbeeld hoe je accenten kan toepassen in het Papiaments. Ook leer je hoe je beleefd kan overkomen bij ouderen en onbekenden door kleine trucjes toe te passen.

Zelfvertrouwen

Overwin jouw angst en zenuwen door te durven spreken in de nieuwe taal. Bovendien om een taal goed te kunnen beheersen dien je fouten te durven maken. Hoe meer je oefent hoe sneller jouw spreekvaardigheid zal verbeteren.

Spreekvaardigheid

Tijdens de cursus word je begeleid om de taal te leren, door vooral veel te spreken. Het is belangrijk om niet al te veel na te denken en gewoon te doen. Hoe meer je nadenkt, hoe moeilijker het wordt. Vergeet niet, oefening baart kunst!

1 uur

/ per week

Introductiecursus

Gedurende vijf weken maak jij kennis met deze mooie taal, leer jij de basis, ontwikkel jij jouw zelfvertrouwen en oefen jij de spreekvaardigheid.

1

Van Maandag t/m Vrijdag

Een cursus volgen kan op alle doordeweekse dag.

2

Tijden

Tussen 10:00 uur en 21:00 uur.

3

Online via Skype

Cursus is uitsluitend online mogelijk.