Lijkt het jou leuk om in het Papiaments te kunnen communiceren, dan is deze cursus wellicht iets voor jou. Deze cursus wordt aangeboden per pakket van tien lessen gedurende tien weken achtereenvolgend. Het doel van deze cursus is om jouw spreekvaardigheid te oefenen. Aan het einde van deze cursus kan jij zelf korte zinnetjes maken, gesprekken voeren en verhalen vertellen in het Papiaments. Hoe gaaf zou het zijn als jij in Nederland met jouw familie, vrienden of tijdens het zaken doen, stage of vakantie op de ABC-eilanden in het Papiaments kan communiceren. Na de cursus krijg je de kans om deel te nemen aan de community van alumni. Zo kan je eindeloos Papiaments door blijven leren samen met andere gepassioneerden. Een cursus volgen kan op dit moment uitsluitend online.

Communiceren

Wordt vloeiend in het spreken van de taal en ervaar de échte caribische gezelligheid door mee te praten, mee te leven en mee te lachen met de taal sprekenden. Verschillende methoden zullen toegepast worden om dit doel te bereiken.

Zinnen maken

Tijdens de lessen leer jij korte zinnetjes maken. Denk hierbij aan onder andere jezelf op een eenvoudige manier voor te stellen met voornaam en achternaam, adres, nationaliteit en telefoonnummer.

Gesprekken voeren

Ook leer jij een gesprek openen, een gesprek gaande houden en een gesprek beëindigen. Gesprekken tussen twee vrienden, met de familie, in de winkel, in een restaurant of op straat zijn ook onderwerpen die naar voren kunnen komen.

Verhalen vertellen

Een taal leer je door te durven spreken, dus wat is beter dan een verhaal te vertellen in het Papiaments. Je gebruik indien nodig jouw handen of voeten om uit jouw woorden te komen en wees vooral niet bang om fouten te maken.

€49,50

/ per week

Privécursus

Gedurende tien weken ben jij bezig met het communiceren in deze taal door korte zinnetjes te maken, gesprekken te voeren en verhalen te vertellen.

1

Van Maandag t/m Vrijdag

Een cursus volgen kan op alle doordeweekse dag.

2

Tijden

Tussen 10:00 uur en 21:00 uur.

3

Online via Skype

Cursus is uitsluitend online mogelijk.