Vertalen vanuit het Nederlands naar Papiaments of andersom? Dat kan! Voor de meest uiteenlopende vertaalopdrachten kan je terecht bij Henky’s Papiamento, bijvoorbeeld voor het vertalen van web pagina’s, sollicitatie- of informele brieven, maar ook voor productbeschrijvingen, reclame, e-mails, rapporten of enquêtes. Vertalen kan vanuit het Nederlands, maar is ook mogelijk vanuit Engels, Spaans of Portugees. Het vertalen wordt zeer nauwkeurig gedaan en met veel aandacht voor juiste spelling en grammaticale correctheid. Voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Per uur wordt ernaar gestreefd om minimaal 135 woorden te vertalen (€0,21 cent per woord).

Sollicitatiebrieven

Verras jouw toekomstige werkgever op de ABC-eilanden door een sollicitatiebrief in het Papiaments op te sturen. Je zal hierdoor zeker meer indruk maken, men ziet dat je moeite doet en bovendien heb je dan een voorsprong op de andere kandidaten.

Enquêtes

Wil jij een grote respons voor jouw onderzoek gericht op de bewoners van de ABC-eilanden? Laat dan de enquête vragen en antwoorden vertalen naar het Papiaments, zodat de deelnemers ook in eigen taal de vragen kunnen lezen en beantwoorden.

Teksten

De locals op de ABC-eilanden spreken weliswaar naast Papiaments ook nog Nederlands, Spaans en Engels, maar als je zeker wilt zijn dat de boodschap goed overkomt is het aan te raden de tekst in het Papiaments te schrijven.

Spelling en correctheid

De spelling en grammatica die gebruikt wordt is die van het 'papiamentu' afkomstig uit Curaçao en Bonaire. Met behulp van woordenboeken en eigen taalkennis worden jouw teksten zorgvuldig en met correctheid vertaald .

€28,90

/ per uur

Vertalen kan vanuit het Nederlands naar het Papiaments en andersom, maar is ook mogelijk vanuit Engels, Spaans of Portugees . Het vertalen wordt zeer nauwkeurig gedaan en met veel aandacht voor juiste spelling en grammaticale correctheid.

1

Vertaalopdracht

Om jouw aanvraag z.s.m. in behandeling te nemen wordt van jou verzocht om het aantal te vertalen woorden tijdens het eerste mail contact al aan te geven.

2

Offerte en AV

Je ontvangt per mail een offerte en de Algemene Voorwaarden die voor de vertaalopdracht zullen gelden.

3

Verwerkingstijd

De verwerkingstijd van de vertaalopdracht gaat in zodra de betaling van de factuur en de opdrachtbeschrijving inclusief volledige tekst binnen is.